Kategóriák

Gyártók

Kedves Vásárló! 

 

1982 óta vagyok kiskereskedelmi vállalkozó. Szakmai képzettségemet tekintve is kereskedő vagyok. 1997-ben nyitottam meg első csak bőrdíszmű üzletemet 50 m2-en Nyíregyháza üzletileg frekventált helyén.
Mára ez az üzlet meghaladja a 100 m2 alapterületet, ahol a régió legnagyobb választékát találja egy helyen. A bosnyakbordiszmu.hu web áruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy üzletünk széles kínálatát Ön akár az otthonából kényelmesen át tudja tekinteni, és a minőségi termékek között úgy tudjon válogatni, hogy eközben egy lépést se kelljen megtennie. Nekünk a vásárlói elégedettség a legfontosabb. Ezért lényeges a megbízhatóság, pontos és gyors kiszolgálás valamint a vevőközpontúság. Mi azt is szeretnénk elérni, hogy kedves vásárlóink jól érezzék magukat áruházunkban. 
Ezért törekszünk az esztétikus és átlátható kialakításra, a minőségi termékek bemutatására. Kifejezetten kérjük vásárlóinkat illetve a böngészőket, hogy javaslataikkal, észrevételeikkel, vagy kérdéseikkel legyenek kedvesek és keressenek meg minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.


Telefon: +36/42 417-879Fax: +36/42 417-879

E-mail cím: info@bosnyakbordiszmu.hu

Üzletünk címe: 4400 Nyíregyháza Rákóczi út 18-20.(Rákóczi út- Víz utca sarkán Átrium Üzletház) 

 

Lepje meg magát vagy ismerősét egy kedves ajándékkal web áruházunkból!

Gondtalan ajándékozás?

Látogasson meg bennünket!Mi segítünk!

Sok sikert kívánunk a vásárláshoz!

 

Bosnyák Istvánné
tulajdonos 

Szenti Tibor 
üzletvezető 

bosnyakbordiszmu.hu